Upptäck Simlångsdalens Naturreservat - Skördetid i Halland

Visit Halland följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla besökare att göra detsamma.

Välj en sida

Upptäck Simlångsdalens naturreservat

Med flyta.nu

Höst i Simlångsdalen i skogens tecken

Ni blir upphämtade klockan 09:00 och sedan bär det av mot idylliska Simlångsdalen. Vi börjar med kaffe och en mindre frukost på Tallhöjden, samt en genomgång av dagsplanen.

Klockan 10 sadlar vi mountainbikes och ger oss ut på dem vackra skogsstigarna. Vår kanadensiska guide bor i och är expert på området vilket bäddar för succé. Vi besöker ett antal naturreservat längs vägen och sträcker på benen av och till för att ta vackra bilder av omgivningen. Tempot och stigvalen anpassas efter er deltagare så att alla kan njuta av den underbara naturen ute i dalen.

Klockan 12:30 rundar vi av förmiddagen med lunch runt en eld vid vattnet. Vid 14:00 byter vi till kajaker och flyter fram mot eftermiddagen med Niklas från flyta.nu. Vi lär oss mer om balans och kroppssymmetri och konsten att läsa och färdas på vatten. Här finns det även möjlighet att förbereda en vedeldad varm bastu nere vid vattnet om man vill avsluta paddlingen med något riktigt avslappnande och läkande efter en aktiv dag.

Klockan 17 återvänder vi till Tallhöjden för lite avslappnad teambuilding med kaffe och goda samtal, för att sedan avnjuta middag ihop klockan 18:00. Här kan man välja mellan hamburgertallrik eller 2 alternativt 3 rätters menyer samt ölprovning från Simlångsdalens lokala mikrobryggeri.

Klockan 21:00 återvänder vi till verkligheten igen gemensamt med buss.

Pris för 6 personer: 15 000 kr (ex. moms)

OM FLYTA.NU

Flyta skräddarsyr upplevelser för teambuilding och konferens, födelsedagar och kurser.

Genom att kombinera kajakpaddling, mountainbike på skogsstigar och svampplockning i höstens färgspel vill de bidra med att föra sina gäster ett steg närmare naturen i höst.