Syrat i Simlångsdalen
18 okt
lär dig göra surkål, kimchi, kvass och kombucha
Häng med på ett matäventyr som gör både kropp och knopp gott! Kom hem till PaulssonPaleo och lär dig allt om varför och hur du gör surkål, kimchi, kvass och kombucha för att hålla din mage lugn och fin.
Del I: 10:00-12.30
Surkålsverkstad samt intro till tarmhälsa & pre-och probiotika
Paus: 12.30-13.00
I pausen äter vi medhavd matsäck i vårt stora kök. Möjlighet till att titta in till höns, får och odlingar finns också.
Del II: 13.00-ca 15.00
Kimchi, kvass & kombucha – exotiska syrningar!
Kursen inkluderar smakprover, sammanfattande anteckningar/ recept samt burkar med syrade grönsaker att ta hem för lagring.
Plats: Breared Kannesten 650, 31397 Simlångsdalen
Kontakt: anmälan till Cecilia på 076-320 84 74 eller cecilia@paulssonpaleo.com. Kursen förfaktureras, betalning bindande. Betalning = bokad plats. Ange eventuella allergier vid anmälan.
Cecilia är utbildad kostrådgivare från Paleo Institute. Hon har syrat grönsaker i många år och är fortfarande löljigt intresserad av fermenterade godsaker.

SNABBFAKTA
Lär dig allt om varför och hur du gör surkål, kimchi, kvass och kombucha för att hålla din mage lugn och fin.
Datum: 18 okt
Tid: Kl. 10-15
Plats: Breared Kannesten 650, Simlångsdalen
Pris/pers: 890 kr (Pris för två personer 1600 kr)