Syrat i Simlångsdalen - Skördetid i Halland

Visit Halland följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla besökare att göra detsamma.

Välj en sida

Syrat i Simlångsdalen

18 okt

lär dig göra surkål, kimchi, kvass och kombucha

Häng med på ett matäventyr som gör både kropp och knopp gott! Kom hem till PaulssonPaleo och lär dig allt om varför och hur du gör surkål, kimchi, kvass och kombucha för att hålla din mage lugn och fin.

Del I: 10:00-12.30

Surkålsverkstad samt intro till tarmhälsa & pre-och probiotika

Paus: 12.30-13.00
I pausen äter vi medhavd matsäck i vårt stora kök. Möjlighet till att titta in till höns, får och odlingar finns också.

Del II: 13.00-ca 15.00
Kimchi, kvass & kombucha – exotiska syrningar!

Kursen inkluderar smakprover, sammanfattande anteckningar/ recept samt burkar med syrade grönsaker att ta hem för lagring.

Plats: Breared Kannesten 650, 31397 Simlångsdalen

Kontakt: anmälan till Cecilia på 076-320 84 74 eller cecilia@paulssonpaleo.com. Kursen förfaktureras, betalning bindande. Betalning = bokad plats. Ange eventuella allergier vid anmälan.

Cecilia är utbildad kostrådgivare från Paleo Institute. Hon har syrat grönsaker i många år och är fortfarande löljigt intresserad av fermenterade godsaker.

SNABBFAKTA

Lär dig allt om varför och hur du gör surkål, kimchi, kvass och kombucha för att hålla din mage lugn och fin.

Datum: 18 okt

Tid: Kl. 10-15

Plats: Breared Kannesten 650, Simlångsdalen

Pris/pers: 890 kr  (Pris för två personer 1600 kr)