Press - Skördetid i Halland
Välj en sida

PRESSINFORMATION

När det är dags att avrunda sommaren och fira in hösten bjuder vi hallänningar in till Skördetid i Halland. Festligheterna pågår vecka efter vecka från augusti till oktober och är en arena för producenter, förädlare och måltidsskapare att samlas kring. Nu laddar Skördetid i Halland för en höst fylld av fina möten, minnesvärda upplevelser, kunskap om maten och kärlek till densamma. För den som vill upptäcka det lokalproducerade utbudet ska det var enkelt att hitta nya favoriter och det ska vara lätt att hitta information om alla aktiviteter.

Skördetid i Halland tipsar om gårdsbutiker, caféer, restauranger och smultronställen. Om naturnära kurser, rundvandringar och aktiviteter. Med hjälp av kartan kan man se vart det mesta ligger och enkelt skapa sin egen roadtrip!

KONTAKT

Kontakta projektledare Caroline Liljedahl, Hallands Matgille för ytterligare information eller material.

FAKTA OM SKÖRDETID

Syftet med Skördetid i Halland är att inspirera ännu fler att uppleva Halland under sensommar och höst eftersom det är då vi har det bästa utbudet och det händer någonting varje helg runt mat och dryck. Det är en viktig satsning för att sätta Halland på matkartan, såväl för hallänningen som för den nationella och internationella gästen.

Bakom Skördetid i Halland står destinationerna i Halland i samarbete med Region Halland, LRF, Hallands Matgille och Signerat Halland.