Höstpaket med Destination Apelviken - Skördetid i Halland

Visit Halland följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar alla besökare att göra detsamma.

Välj en sida

Höstpaket med Destination Apelviken

Höstpaket i Skördetid

Välkomna att bo hos oss på Destination Apelviken under Skördetid i Halland.
Boka vårt Skördetid-paket och ta del av vårt special erbjudande. I paketet ingår elcykel och vi har skapat en egen flyer med våra bästa tips för utflykter. Bor du hos oss i september månad får du 25% rabatt och bor du i oktober månad får du hela 50% rabatt på allt vår boende.

Dessutom ingår i denna deal en fika på härliga Sikta Stenugnsbageri – och ni tar er dit med elcykel som ni lånar gratis! Gott va!?

Destination Apelviken har ett fint läge med fantastiska möjligheter att njuta av Skördetid i Halland. Med elcykel som ingår i paketet har du som gäst utmärkta förutsättningar att se Varberg med omnejd på cykel.
Här finns rymliga hotellägenheter med två sovrum, badrum, egen uteplats och parkering utanför dörren och det erbjuds även nya fina premium campingtomter.
Restaurangen öppen året runt varje dag och uppvärmd utomhuspool september ut.

Läs mer och boka!

Om:

En gång för länge sedan var Apelviken bara en havsvik vid Kattegatts strand. När tåget kom för drygt ett sekel sedan kom badgästerna. Och sen började folk ta med sig tält och sova över.

På den vägen är det. Från spontan tältplats till Varbergs bästa camping, pool, massor av aktiviteter, två restauranger och hotell. Bland annat. Öppet året runt – för ett välmående man bär med sig långt efter att semestern är slut.